Het werk van Wiersma Cleaning Service is altijd nét iets beter.

0485 63 45 26 * www.wiersmacleaning.be

 

Wiersma Cleaning Service, net iets beter

 

Schoon genoeg van vuile ramen? Wiersma Cleaning Service is gespecialiseerd in ruitenwas. Ik veeg resoluut de spons over uw ramen en glazen oppervlakken, zoals veranda’s, koepels en vensters.

 

Gevestigd in Bavikhove, een deelgemeente van Harelbeke, verzorg ik uw ruitenwas in heel Henegouwen, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Zelfstandigen, KMO’s, makelaars, syndici, particulieren kunnen steeds op mij rekenen voor hun ruitenwas en/of schoonmaak, als het écht schoon moet zijn.

 

Wiersma Cleaning Service blikt terug op één jaar succes met een sterk uitgebreid en tevreden klantenbestand. Ik doe dan ook dagelijks beroep op mijn 28 jaar lange ervaring die ik bij mijn vader in de schoonmaakwereld opdeed. Mijn service eindigt niet bij glazenwas, ook rolluiken, hellende vlakken en dakgoten maak ik brandschoon (ontdek hier al mijn andere schoonmaaktaken).

Een vlekkeloze service waar klant koning is

 

Ik ga voor een glashelder resultaat en een streepvrije, persoonlijke dienstverlening, waar anderen al gauw verbleken. Mijn geheim: ik ben oprichter, zaakvoerder én schoonmaker bij Wiersma Cleaning Service en stel mijn klanten altijd centraal bij alles wat ik doe! Zo krijgt u steeds opnieuw hetzelfde vertrouwde gezicht en eindresultaat te zien waar ik met trots achter sta.

 

Naast een persoonlijke en discrete service hecht ik veel belang aan veiligheid met een B-VCA attest op zak. U kunt er bovendien van op aan dat ik zeer punctueel tewerk ga en uiterst kwalitatief werk aflever, ook in de hoogte, ook op moeilijker bereikbare plaatsen.

 

Ook schitterende ramen?

 

Contacteer Wiersma Cleaning nu meteen voor uw ruitenwas of schoonmaak!